Levering

 

Levering:

Fri fragt på alle køb over 200 kr
På køb under 200kr kan du få din pakke leveret med følgende:
GLS pakkeshop 19kr
DAO Hjemmelevering 19kr

Alle ordrer sendes i en samlet pakke.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 dage.
Leveringsområde: Vi leverer varer indenfor Danmarks grænser 🇩🇰

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.

14-Dages Byttepolitik

Hos BELPHIA JEWELRY tilbyder vi 14 dages bytteret fra modtagelsesdatoen af din ordre. Ønsker du at returnere et produkt, skal det returneres i original stand.

 

 

BELPHIA JEWELRY

Emilsvej 19

3650 ØlstykkeForkert eller defekt vare
Vi gør vores bedste for at pakke din ordre korrekt, men skulle det alligevel ske, at vi laver fejl i din ordre, overser en defekt på en vare eller hvis kvaliteten ikke lever op til forventningerne, bedes du kontakte os på belphia2005@gmail.com, så vi hurtigt kan rette op på vores fejl og finde en løsning."

Defekt eller forkert vare
Hvis du modtager en defekt eller forkert vare, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt efter modtagelsen af varen. Så sørger vi for, at du får en returlabel, så du kan returnere varen uden omkostninger for dig.

Vi tager ikke imod retur hvis de er:
Vi accepterer ikke retur, hvis: Produktet har tydeligt slid, produktet har ridser, produktet ikke er pakket forsvarligt ind under returneringen.

Kontakt os:
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores returpolitik, er du velkommen til at kontakte os på belphia2005@gmail.com."

Opdateringer til denne politik:
Vi kan opdatere denne politik fra tid til anden. Vi anbefaler, at du regelmæssigt besøger denne side for at se eventuelle ændringer.