Sådan behandler du dine smykker

Sådan behandler du dine smykker

Sådan Plejer Du Dine smykker

 

Ægte 925 Sterling Sølv og 18K Forgylde Smykker

Vores kollektion omfatter ægte 925 sterling sølv og 18 karat forgylde smykker. For at bevare deres pragt anbefaler vi følgende plejetips:

  • Undgå Vand, Sved og Parfume: Vores forgylde smykker er forfinede og skrøbelige. De tåler ikke vand, sved eller parfume. Vi råder dig til at tage dem af, før du bader, sover eller udfører aktiviteter, der kan udsætte dem for fugt og kemikalier.

Rens og Pleje af Ægte Sølv Smykker

Hvis dine smykker i ægte sølv begynder at miste deres skønhed på grund af støv og snavs, er her enkle trin til at genoplive deres glans:

  1. Brug en Skrubbebørste: Dyp en lille skrubbebørste i smykkerens, og forsigtigt skrub snavset væk. Pas på ikke at bruge for meget kraft for at undgå at beskadige smykkerne.

  2. Tør Med En Blød Klud: Efter skrubning, tør smykkerne forsigtigt af med en blød klud. Dette vil hjælpe med at polere og bringe deres naturlige glans tilbage.

Forlæng Levetiden af Dine Forgylde Smykker

  • Brug En Tør Fiberklud: Efter brug tørres dine forgylde smykker af med en tør fiberklud. Dette hjælper med at fjerne snavs og fugt og beskytter belægningen.

  • Undgå Langvarig Eksponering: Når du ikke bærer dine smykker, opbevar dem et sted væk fra direkte sollys og fugt for at beskytte belægningen.

Forfrisk og Bevar

Ved at følge disse enkle plejeråd kan du forlænge levetiden og bevare den betagende skønhed af dine ægte 925 sterling sølv og forgylde smykker. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere vejledning om pleje af dine dyrebare smykker, er du altid velkommen til at skrive til os.

 

Tilbage til blog